toppoint_basic_brilliant120200310155401.webp

Wooninspiratie Pasen, voor het raam

Ben jij ook zo blij dat het lente is? Dat die lange, druilerige dagen worden vervangen door het geluid van fluitende vogels? 

Elk jaar overvalt het weer: de eerste keer dat je opmerkt dat het licht is om half 8 in de ochtend. Om maar niet te spreken van de eerste, nog onwennige zonnestralen, die ervoor zorgen dat je je winterjas het liefste meteen in de kast hangt.

Licht is leven, luidt de slogan en daarom wil je er in je huis, zoveel mogelijk van kunnen genieten. Open dus, die overgordijnen: het is tijd voor de lente! Om het op de warme momenten toch aangenaam te houden binnen, en ook voor de nodige privacy te zorgen, kijken we naar de sfeervolle trends op gebied van raamdecoratie.

Natuurtinten en duurzaam: de shutter blijft ook dit jaar populair, en zijn ook in de warme kleuren een echte eyecatcher in huis. Ideaal voor de warmte van de zomerse dagen!

Multifunctioneel: niet alleen moet raamdecoratie functioneel zijn, het is ook een sfeermaker in je interieur. Kies je bijvoorbeeld Multishades of duo-rolgordijnen, dan combineer je functioneel met het aangename en bepaal je op elk moment, de juiste lichtinval en mate van privacy.

Prints om op te vallen: in plaats van neutrale kleuren, kun je het ook anders aanpakken. Kies je een kleurrijke vitrage met een opvallende print, dan maakt dat je interieur ook helemaal af!
 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

09:30
09:30
09:30
09:30
10:00
gesloten

17:00
17:00
17:00
17:00
16:00

Jouw Decokay